Liu Jo

Maxi Wonder 082 Sandal White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam White
Merk product code BA3171EX0140
Type hak Plateau
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Maxi Wonder 082 Sandal is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele sandalen. Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig comfort.

De zool van deze sandalen is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het lopen. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avondje uit gaat, met de Maxi Wonder 082 Sandal loop je altijd met zelfvertrouwen en gemak.

Het merk achter deze prachtige sandalen is Liu Jo, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De kleur van deze sandalen is wit, wat zorgt voor een frisse en tijdloze uitstraling. De productcode van deze sandalen is BA3171EX0140, waardoor je altijd precies weet welk model je hebt.

De Maxi Wonder 082 Sandal heeft een plateauhak, wat zorgt voor extra lengte en een elegante look. De sandalen sluiten met een gesp, waardoor je ze eenvoudig kunt verstellen naar jouw gewenste pasvorm. De open neus geeft je voeten de ruimte en zorgt voor een luchtig gevoel, perfect voor warme zomerdagen.

Met de Maxi Wonder 082 Sandal van Liu Jo ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Deze sandalen zijn een waardevolle toevoeging aan je schoenencollectie en kunnen moeiteloos gecombineerd worden met verschillende outfits. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het plezier van het dragen van deze prachtige sandalen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies