Liu Jo

Maxi Wonder 15 Sandal Silver Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Silver Black
Merk product code BA2147TX053
Type hak Plateau
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele sandaal voor dames? Dan is de Maxi Wonder 15 Sandal van Liu Jo de perfecte keuze voor jou. Deze sandaal behoort tot de categorie Sandalen en heeft een open neus, wat zorgt voor een trendy uitstraling.

De Maxi Wonder 15 Sandal is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor de sandaal duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De binnenkant van de sandaal is bekleed met polyurethaan, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het dragen.

De sandaal heeft een plateauhak, waardoor je extra lengte en elegantie krijgt zonder in te leveren op comfort. De gespsluiting zorgt ervoor dat de sandaal stevig om je voet blijft zitten, zodat je zonder zorgen kunt genieten van elke stap die je zet.

De Maxi Wonder 15 Sandal is ontworpen door het bekende merk Liu Jo en heeft de kleurnaam Silver Black. Deze combinatie van kleuren geeft de sandaal een moderne en trendy uitstraling, waardoor je er altijd stijlvol uitziet, of je nu naar een feestje gaat of een dagje gaat winkelen.

De sandaal heeft een rubberen zool, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu over straat loopt of op een zomerse avond een dansje wilt wagen, met de Maxi Wonder 15 Sandal ben je verzekerd van comfort en stijl.

De Maxi Wonder 15 Sandal is voorzien van een merkproductcode BA2147TX053, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Liu Jo in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze trendy sandaal toe aan je collectie en maak elke outfit compleet!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies