Panama Jack

Julia Shine Napa Oro / Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nappaleer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool EVA
Merk Panama Jack
Merk kleurnaam Oro / Gold colored
Type hak Sleehak
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen? Dan is de Julia Shine Napa van Panama Jack de perfecte keuze voor jou. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig nappaleer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de sandalen is ook gemaakt van leer, waardoor ze heerlijk zacht en comfortabel aanvoelen. De EVA-zool biedt uitstekende demping en grip, zodat je de hele dag kunt genieten van optimaal comfort.

Wat deze sandalen echt bijzonder maakt, is de sleehak. Deze geeft je niet alleen een beetje extra lengte, maar zorgt ook voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. De klittenbandsluiting zorgt ervoor dat je de sandalen gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voeten, zodat ze altijd perfect passen. Daarnaast hebben de sandalen een open neus, waardoor je tenen lekker kunnen ademen en je voeten er mooi uitzien.

De Julia Shine Napa sandalen zijn van het bekende merk Panama Jack, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze sandalen is Oro / Gold colored, wat zorgt voor een luxe en trendy uitstraling. Of je nu een dagje gaat shoppen, een wandeling maakt op het strand of een avondje uit gaat, deze sandalen zijn de perfecte aanvulling op jouw outfit.

Met de Julia Shine Napa sandalen van Panama Jack ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van fashion en comfort!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies