Reef

Fanning Baja Olive Gum

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Reef
Merk kleurnaam Olive Gum
Merk product code CI6919
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Fanning Baja is een trendy sandaal voor heren die perfect is voor de zomer. Met zijn casual en relaxte uitstraling is deze sandaal een must-have voor elke moderne man. Gemaakt van hoogwaardig textiel, biedt deze sandaal een comfortabele pasvorm en een ademend gevoel. De binnenkant is ook gemaakt van textiel, waardoor je voeten de hele dag fris en droog blijven.

De zool van de Fanning Baja is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt langs het strand of een dagje door de stad loopt, deze sandaal biedt de juiste ondersteuning voor je voeten. Het klittenband sluitingssysteem maakt het gemakkelijk om de sandaal aan te passen aan jouw gewenste pasvorm.

De Fanning Baja is ontworpen door het bekende merk Reef, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De sandaal is verkrijgbaar in de kleur Olive Gum, wat een trendy en veelzijdige keuze is. Met de productcode CI6919 ben je verzekerd van een authentiek en origineel product.

De open neus van de Fanning Baja geeft je voeten voldoende ruimte om te ademen en voorkomt dat je tenen beperkt worden. Deze sandaal is perfect voor casual gelegenheden, zoals een dagje op het strand, een barbecue met vrienden of een zomerse avondwandeling. Met de Fanning Baja ben je altijd klaar voor stijlvol comfort.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies