Reef

Water Vista Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Reef
Merk kleurnaam Black
Merk product code CI38
Serie Water
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen? Dan is de Water Vista van Reef de perfecte keuze voor dames. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een trendy uitstraling.

De binnenkant van de Water Vista sandalen is gevoerd met EVA materiaal, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en je voeten de hele dag door comfort bieden. De binnenzool is ook gemaakt van EVA, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning.

De zool van deze sandalen is ook vervaardigd uit EVA materiaal, wat zorgt voor een lichtgewicht gevoel en goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt langs het water of een dagje naar het strand gaat, met de Water Vista sandalen loop je altijd comfortabel en stabiel.

De Water Vista sandalen zijn afkomstig van het bekende merk Reef en hebben een stoere zwarte kleur. De productcode van deze sandalen is CI38 en ze behoren tot de Water serie van Reef. Met de handige klittenbandsluiting kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan jouw voet, voor een perfecte pasvorm.

De Water Vista sandalen hebben een open neus, waardoor je tenen lekker kunnen ademen en je voeten koel blijven, zelfs op warme zomerdagen. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een zomerse stadswandeling maakt of gewoon wilt genieten van het comfort van sandalen, de Water Vista is de ideale keuze.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies