Steve Madden

Lovebird Sandal Natural

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant PU
Materiaal zool Gerecycled rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Natural
Merk product code SM19000025
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Lovebird Sandal is een trendy muiltje voor dames, perfect voor de modebewuste vrouw. Dit stijlvolle schoeisel is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, waardoor het zowel duurzaam als comfortabel is. De binnenkant van de sandaal is bekleed met PU, wat zorgt voor een zachte en luxueuze ervaring voor je voeten.

De Lovebird Sandal heeft een blokhak, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen zonder concessies te doen aan stijl of comfort. Met zijn open neus en geen sluiting, is dit muiltje gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor het de perfecte keuze is voor drukke ochtenden of spontane uitjes.

Steve Madden, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze Lovebird Sandal ontworpen. Met hun ongeëvenaarde vakmanschap en oog voor detail, biedt Steve Madden een product van hoge kwaliteit dat zeker indruk zal maken. De natuurlijke kleur van deze sandaal voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

De Lovebird Sandal heeft een zool gemaakt van gerecycled rubber, waardoor het niet alleen modieus is, maar ook milieuvriendelijk. Met deze sandaal draag je bij aan een duurzamere wereld, terwijl je er tegelijkertijd geweldig uitziet.

Met de Lovebird Sandal ben je klaar om de wereld te veroveren. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze sandaal zal je look compleet maken en je zelfvertrouwen een boost geven. Bestel vandaag nog jouw paar Lovebird Sandals en laat je stijl stralen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies