Teva

K Original Universal Gecko Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Gecko Navy
Merk product code 1116656C
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De K Original Universal sandalen zijn perfect voor kinderen die houden van avontuurlijke buitenactiviteiten. Deze sandalen zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Het materiaal aan de binnenkant van de sandalen is ook gemaakt van gerecycled polyester, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm.

De zool van de sandalen is gemaakt van rubber, waardoor ze een goede grip bieden op verschillende ondergronden. Of het nu gaat om wandelen in de natuur of spelen op het strand, deze sandalen zorgen ervoor dat kinderen stabiel en veilig kunnen bewegen.

Teva, een bekend merk in de schoenenindustrie, heeft deze sandalen ontworpen met oog voor kwaliteit en stijl. De kleur van de sandalen, genaamd "Gecko Navy", voegt een speels tintje toe aan elke outfit. Met de klittenbandsluiting kunnen kinderen de sandalen gemakkelijk aan- en uittrekken, waardoor ze zelfstandig kunnen zijn.

De K Original Universal sandalen hebben een open neus, waardoor de voeten van kinderen voldoende ademruimte hebben. Dit zorgt voor extra comfort, zelfs tijdens warme zomerdagen. Met de productcode "1116656C" kunnen ouders gemakkelijk de juiste maat bestellen voor hun kinderen.

Laat je kinderen genieten van comfort, stijl en duurzaamheid met de K Original Universal sandalen van Teva. Deze sandalen zijn de perfecte keuze voor avontuurlijke kinderen die graag buiten spelen en ontdekken.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies