Teva

W Midform Universal Incense

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Incense
Merk product code 1090969
Type hak Plateau
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De W Midform Universal sandalen van Teva zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze sandalen zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Het materiaal aan de binnenkant van de sandalen is ook gemaakt van gerecycled polyester, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm.

De zool van de sandalen is gemaakt van rubber, waardoor ze een goede grip bieden op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke hike maakt, deze sandalen zullen je niet teleurstellen. De plateauhak geeft de sandalen een trendy uitstraling, terwijl de klittenbandsluiting zorgt voor een eenvoudige en verstelbare pasvorm.

De open neus van de sandalen zorgt voor een luchtige en zomerse look, perfect voor warme dagen. De sandalen zijn verkrijgbaar in de kleur Incense, wat een subtiele en neutrale tint is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Met de merkproductcode 1090969 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct van Teva in handen hebt.

Met de W Midform Universal sandalen van Teva ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een stadswandeling maakt of gewoon comfortabele schoenen wilt dragen, deze sandalen bieden het allemaal. Bestel ze vandaag nog en geniet van stijlvolle en duurzame schoenen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies