Teva

W Original Universal Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 1003987
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele sandalen die perfect passen bij jouw zomerse outfits? Dan is de W Original Universal van Teva de ideale keuze voor jou. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een combinatie van stijl en functionaliteit.

De W Original Universal sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de sandalen is voorzien van EVA materiaal, wat zorgt voor extra comfort en demping tijdens het dragen.

Met de rubberen zool van deze sandalen ben je verzekerd van een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt op het strand of een dagje gaat shoppen in de stad, de W Original Universal sandalen bieden de juiste ondersteuning en stabiliteit.

Teva, een bekend merk in de modewereld, heeft deze sandalen in een stijlvolle zwarte kleur uitgebracht. De sandalen hebben een open neus en sluiten gemakkelijk met klittenband. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt het aan- en uittrekken van de sandalen eenvoudig.

Met de productcode 1003987 weet je zeker dat je de authentieke W Original Universal sandalen van Teva in handen hebt. Deze sandalen zijn niet alleen trendy, maar ook praktisch en veelzijdig. Combineer ze met je favoriete zomeroutfits en geniet van comfortabele en stijlvolle stappen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies