Teva

Youth Hurricane XLT 2 Kishi Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Kishi Dark Blue
Merk product code 1019390Y
Serie Hurricane
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Youth Hurricane XLT 2 is een fantastische sandaal voor kinderen. Deze sandaal behoort tot de categorie Sandalen en is perfect voor avontuurlijke kinderen die graag buiten spelen. Met zijn duurzaamheid en gerecyclede materialen draagt deze sandaal ook bij aan een beter milieu.

Deze sandaal is gemaakt van gerecycled polyester, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. De binnenkant van de sandaal is gemaakt van EVA, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip, zodat kinderen veilig kunnen rennen en spelen.

De Youth Hurricane XLT 2 is van het bekende merk Teva, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze sandaal is Kishi Dark Blue, wat zorgt voor een stoere en trendy uitstraling. Met de klittenbandsluiting is deze sandaal gemakkelijk aan en uit te trekken, perfect voor actieve kinderen.

De open neus van deze sandaal zorgt voor een luchtige en comfortabele pasvorm. De sandaal maakt deel uit van de Hurricane serie, wat staat voor duurzaamheid en avontuur. Met de Youth Hurricane XLT 2 zijn kinderen klaar voor elk avontuur, of het nu op het strand, in het park of in de achtertuin is.

Met de Youth Hurricane XLT 2 sandaal kunnen kinderen genieten van comfort, stijl en duurzaamheid. Deze sandaal is de perfecte keuze voor jonge avonturiers die er graag op uit trekken. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de beste sandalen voor hun avonturen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies