BIRKENSTOCK

Madrid EVA Narrow Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Black
Merk product code 128163
Serie Madrid
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle slides? Dan is de Madrid EVA Narrow van Birkenstock perfect voor jou! Deze dames slides zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben.

De binnenkant van de Madrid EVA Narrow is gemaakt van EVA, een materiaal dat bekend staat om zijn lichtgewicht en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat je de hele dag kunt genieten van optimaal comfort, zonder vermoeide voeten te krijgen.

De zool van deze slides is ook gemaakt van EVA, wat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Of je nu een wandeling maakt op het strand of een dagje gaat shoppen, met de Madrid EVA Narrow loop je altijd comfortabel.

Het merk Birkenstock staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze slides. De kleur van deze Madrid slides is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De productcode van deze slides is 128163.

De Madrid serie van Birkenstock staat bekend om zijn minimalistische en moderne ontwerpen. Met de Madrid EVA Narrow voeg je een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Deze slides hebben geen sluiting en een open neus, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

Ben je klaar om je voeten te verwennen met de Madrid EVA Narrow slides van Birkenstock? Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze slides te bieden hebben!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies