Crocs

Classic Crocs Slide Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal binnenzool Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 206121
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus
Waterdichtheid Waterdicht

De Classic Crocs Slide is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze trendy slides behoren tot de categorie Slides en zijn perfect voor dagelijks gebruik.

Gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, bieden deze slides een ongeëvenaard niveau van comfort. Het materiaal is duurzaam en lichtgewicht, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen.

De binnenkant van de Classic Crocs Slide is ook gemaakt van Croslite materiaal, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm. Je voeten zullen zich verwend voelen, zelfs na urenlang dragen.

Met een Croslite binnenzool bieden deze slides extra demping en ondersteuning voor je voeten. Of je nu een wandeling maakt in de stad of ontspant bij het zwembad, je zult genieten van het comfort dat deze slides bieden.

De Croslite zool van de Classic Crocs Slide zorgt voor een goede grip en biedt stabiliteit op verschillende ondergronden. Je kunt met vertrouwen lopen, wetende dat je stevig op je voeten staat.

Deze slides zijn van het bekende merk Crocs, dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfortabele schoenen. De kleur Navy geeft een klassieke uitstraling aan deze slides, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits.

Met de productcode 206121 en behorend tot de Classic serie, zijn deze slides een tijdloze toevoeging aan je schoenencollectie. Ze hebben geen sluiting en een open neus, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

De Classic Crocs Slide is ook waterdicht, waardoor ze perfect zijn voor zomerse avonturen bij het zwembad of op het strand. Je kunt zonder zorgen genieten van je tijd in het water, wetende dat je schoenen beschermd zijn tegen vocht.

Voeg een vleugje comfort en stijl toe aan je dagelijkse outfits met de Classic Crocs Slide. Bestel ze vandaag nog en ervaar het ultieme comfort dat deze slides te bieden hebben.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies