Ipanema

Ella Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Synthetisch materiaal
Materiaal zool Kunststof
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Beige
Merk product code IP 26658
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle slides? Dan is de Ella van Ipanema de perfecte keuze voor jou. Deze dames slides zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de slides is gemaakt van synthetisch materiaal, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het dragen.

De zool van de Ella slides is gemaakt van kunststof, waardoor ze lichtgewicht en flexibel zijn. Dit zorgt voor een moeiteloze en comfortabele stap, waar je ook naartoe gaat. Het merk Ipanema staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Ella slides zijn daar geen uitzondering op. Met hun beige kleur passen ze perfect bij elke outfit en geven ze een trendy touch aan je look.

De Ella slides hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De open neus geeft je voeten voldoende ruimte om te ademen en zorgt voor een verkoelend effect op warme zomerdagen. Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat winkelen of gewoon wilt ontspannen, de Ella slides zijn de ideale keuze voor elke gelegenheid.

Met de merkproductcode IP 26658 weet je zeker dat je een authentiek paar Ella slides van Ipanema krijgt. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze trendy en comfortabele slides toe aan je collectie en geniet van stijlvolle en zorgeloze dagen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies