Filters

36 van 158 producten

36 van 158 producten

Pagina

De Ipanema slipper is een essentieel item voor de vroege lente tot zwoele nazomer. Met een slipper of sandaal aan je voeten, voel je de vrijheid vanuit je tenen tot je kruin. Of dat nu op het strand is, op het terras of rondom het huis. Voor ieder moment en voor elke stijl biedt Ipanema in de collecties keus uit meer dan 60 modellen die inspelen op de laatste trends voor dames, heren en kids.


Flaneren over de boulevard

Ipanema is een Braziliaans slippermerk en vernoemd naar één van de meest exotische en beroemde stranden in de wereld. Ipanema slippers en sandalen zijn gemaakt voor een ontspannen levensstijl aan zee en op het strand met de verfijning van glamour in de stad. De slippers worden in meer dan 100 landen verkocht. Ipanema's ontwerpen weerspiegelen de Braziliaanse roots met het gebruik van innovatieve materialen en zijn gecombineerd met de huidige modetrends.

Elke stijl biedt de mogelijkheid om het hele seizoen door een breed scala aan looks te creëren. Er zijn de prachtige tropische vogels, landschappen, bladeren en de iconische boulvardprint van Ipanema. Het palet van 18 tinten Anatomic Tan Colors en de glamoureuze texturen en rijkom aan details zijn ook enkele hoogtepunten van de collectie. In de T-strap-collectie van Ipanema resulteert de mix van materialen en het gebruik van versieringen in moderne en vrouwelijke lijnen. Charmante stippen, slangenhuid en geweven texturen zijn perfecte keuzes voor het seizoen. Ze brengen frisheid en stijl om elke outfit compleet te maken!

De veelzijdigheid en populariteit van slides zijn ook opmerkelijk, een trend die gemakkelijk van het strand naar de stad reist dankzij uitgewerkte elementen die zijn toegepast met verfijnde details zoals een afwerking die doet denken aan de tilapia-huid, de textuur van vlechten en het chique minimalisme van de Street slide. Mode, muziek, welzijn en kunst geven elk seizoen een nieuwe impuls en brengen een scala aan nieuwe modellen en trends.


My First Ipanema

'Twinning is winning', dat geldt zeker voor de modellen in de collectie voor kids en baby's. Net als mama met een sierlijk bandje over de voet of de vrolijk gekleurde bloemenprints. De Ipanema Tan Colors collectie voegt kleur toe aan iedere outfit. Het populaire My First Ipanema sandaaltje en stoere sportprints laten kinderen ook écht kind zijn.


Fashion & Vegan

Duurzaamheid en slippers produceren gaat hand in hand, zo bewijst Ipanema. De producten van Ipanema zijn Vegan, 100% recyclebaar en kunnen steeds opnieuw gerecycled worden en hebben een milieuvriendelijke verpakking. Op deze manier vermindert Ipanema haar impact op het milieu. Tevens staat het bedrijf voor eerlijke en goede arbeidsomstandigheden. Zo kun jij urenlang heerlijk op comfortabele slippers lopen én draag jij jouw steentje bij aan het milieu.


Bestel Ipanema slippers of sandalen online

Heb je een tof paar slippers of sandalen van Ipanema gevonden en kan je niet wachten om deze te dragen? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en online in onze webshop. Bestel je jouw paar slippers voor 23:00, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. Zo kan jij extra snel met jouw nieuwe pareltjes paraderen over de boulevard, het strand of gewoon lekker in de tuin!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies