Ipanema

Ipanema Classic Brasil Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Flexpand
Materiaal binnenkant Flexpand
Materiaal zool Rubber
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Black
Merk product code IP 80415
Patroon Effen
Type sluiting Geen sluiting
Uitneembaar voetbed False
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers voor volwassenen? Dan zijn de Ipanema Classic Brasil slippers perfect voor jou! Deze slippers zijn gemaakt van flexpand materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Hierdoor passen ze zich moeiteloos aan de vorm van je voeten aan, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimaal comfort.

De zool van deze slippers is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu naar het strand gaat, een wandeling maakt of gewoon lekker rondhangt, met de Ipanema Classic Brasil slippers loop je altijd stabiel en veilig.

Het merk Ipanema staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze slippers zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze slippers is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De merknaam "Ipanema" en de productcode "IP 80415" zijn discreet op de slippers verwerkt, waardoor je kunt laten zien dat je oog hebt voor detail.

De Ipanema Classic Brasil slippers hebben een effen patroon, wat zorgt voor een minimalistische en moderne look. Ze hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt doen. Het voetbed is niet uitneembaar, maar dankzij het flexpand materiaal bieden deze slippers toch een uitstekende ondersteuning en comfort voor je voeten.

De open neus van deze slippers zorgt ervoor dat je tenen voldoende ruimte hebben om te bewegen en te ademen. Dit draagt bij aan het comfort en de ventilatie van de slippers, zelfs op warme zomerdagen.

Met de Ipanema Classic Brasil slippers ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van fashion en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies