Ipanema

Ipanema Duna Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Flexpand
Materiaal binnenkant Flexpand
Materiaal zool Rubber
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Beige
Merk product code IP 83443
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers voor dames? Dan zijn de Ipanema Duna slippers perfect voor jou! Deze slippers zijn gemaakt van flexibel Flexpand materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Hierdoor passen ze zich moeiteloos aan de vorm van je voeten aan, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimaal comfort.

De zool van de Ipanema Duna slippers is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu naar het strand gaat, een wandeling maakt of gewoon lekker in de tuin wilt relaxen, met deze slippers loop je altijd stabiel en comfortabel.

Het merk Ipanema staat bekend om zijn stijlvolle en trendy ontwerpen, en de Duna slippers zijn daar geen uitzondering op. Met hun beige kleur passen ze perfect bij elke zomerse outfit. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een terrasje pakt of een zomerse stadswandeling maakt, met deze slippers loop je er altijd modieus bij.

De Ipanema Duna slippers hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt doen. Daarnaast hebben ze een open neus, wat zorgt voor een luchtig en zomers gevoel. Laat je voeten ademen en geniet van het ultieme zomergevoel met deze trendy teenslippers.

De productcode van deze slippers is IP 83443. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort rond met comfortabele en stijlvolle Ipanema Duna slippers aan je voeten!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies