Ipanema

Ipanema Temas Kids Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Flexpand
Materiaal binnenkant Flexpand
Materiaal zool Rubber
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Pink
Merk product code IP 83348
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers voor kinderen? Dan zijn de Ipanema Temas Kids perfect voor jouw kleintje! Deze teenslippers zijn gemaakt van flexibel Flexpand materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm, ideaal voor actieve kinderen.

De zool van deze slippers is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Zo kunnen je kinderen zorgeloos spelen en rennen zonder uit te glijden. De open neus geeft de voeten voldoende ruimte om te ademen, waardoor ze fris en koel blijven, zelfs op warme zomerdagen.

De Ipanema Temas Kids zijn van het bekende merk Ipanema, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Deze specifieke kleur is roze, wat perfect is voor meisjes die van een vrolijke en speelse look houden. De productcode van deze slippers is IP 83348, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Deze teenslippers hebben geen sluiting, wat betekent dat je kinderen ze gemakkelijk aan en uit kunnen doen. Geen gedoe met gespen of klittenband, gewoon slippen en klaar! Dit maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu op het strand, bij het zwembad of gewoon in de achtertuin is.

Met de Ipanema Temas Kids teenslippers geef je je kinderen niet alleen comfort, maar ook stijl. Laat ze genieten van de zomer in deze trendy en praktische slippers. Bestel ze vandaag nog en maak je kinderen blij!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies