Lazamani

Ladies Toe Slippers Hair Dalmatian

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Synthetisch materiaal
Merk Lazamani
Merk kleurnaam Dalmatian
Merk product code 75.481
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle teenslippers? Dan zijn de Lazamani Dames Teenslippers in de kleur Dalmatian echt iets voor jou! Deze trendy slippers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor voelen ze heerlijk zacht aan en bieden ze optimale ondersteuning voor je voeten.

De Lazamani Dames Teenslippers hebben een open neus, waardoor je tenen lekker kunnen ademen en je voeten koel blijven, zelfs op warme zomerdagen. De slippers hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt schuiven. Ideaal voor een dagje strand, een wandeling langs de boulevard of gewoon lekker thuis.

De synthetische zool van deze teenslippers zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu over het zand loopt of op een gladde tegelvloer, met deze slippers heb je altijd voldoende stabiliteit. Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam en gaan ze lang mee, zodat je er seizoen na seizoen van kunt genieten.

Met de Lazamani Dames Teenslippers maak je een fashion statement. Het Dalmatian patroon geeft deze slippers een unieke en trendy uitstraling. Combineer ze met je favoriete zomeroutfit en je bent helemaal klaar om te stralen. Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat shoppen of gewoon lekker thuis wilt relaxen, met deze slippers loop je er altijd modieus bij.

Bestel nu de Lazamani Dames Teenslippers in de kleur Dalmatian en ervaar het ultieme comfort en de stijlvolle uitstraling. Deze slippers zijn een must-have voor elke fashionista!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies