Liu Jo

Astra 19 Sandal Skin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Skin
Merk product code SA2041TX069
Type hak Platte hak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen? Dan is de Astra 19 Sandal van Liu Jo de perfecte keuze voor jou. Deze trendy sandalen behoren tot de categorie Slides en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Astra 19 Sandal is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de sandalen is bekleed met zacht leer, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en maakt deze sandalen geschikt voor dagelijks gebruik.

Met het merk Liu Jo weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Astra 19 Sandal is verkrijgbaar in de kleur Skin, wat een subtiele en elegante uitstraling geeft. De sandalen hebben een platte hak, waardoor ze ideaal zijn voor lange wandelingen of een dagje uit. Daarnaast hebben ze geen sluiting, wat zorgt voor een moeiteloze instap.

De Astra 19 Sandal heeft een open neus, waardoor je tenen voldoende ruimte hebben en je voeten kunnen ademen. Deze sandalen zijn perfect voor warme zomerdagen, strandwandelingen of een avondje uit. Combineer ze met je favoriete zomeroutfit en creëer een trendy en comfortabele look.

Met de Astra 19 Sandal van Liu Jo ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte mix van fashion en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies