Panama Jack

Salman Napa Grass Marron / Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Nappaleer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Polyurethaan
Merk Panama Jack
Merk kleurnaam Marron / Brown
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle herenslippers? Dan is de Salman Napa Grass van Panama Jack de perfecte keuze voor jou. Deze slippers behoren tot de categorie Slides en zijn gemaakt van hoogwaardig nappaleer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Het gebruik van leer zorgt voor een luxe uitstraling en een duurzame kwaliteit.

De zool van de Salman Napa Grass is gemaakt van polyurethaan, wat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Of je nu een wandeling maakt op het strand of een dagje door de stad loopt, deze slippers bieden het comfort dat je nodig hebt. Bovendien hebben ze een open neus, waardoor je voeten lekker koel blijven, zelfs op warme zomerdagen.

Panama Jack is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en kwaliteit. De Salman Napa Grass is geen uitzondering. Met zijn stijlvolle kleurcombinatie van marron en brown, kun je deze slippers eenvoudig combineren met verschillende outfits. Of je nu naar het strand gaat, een casual avondje uit hebt of gewoon ontspannen in de tuin wilt zitten, deze slippers voegen een vleugje elegantie toe aan elke look.

Wat deze slippers echt uniek maakt, is het ontbreken van een sluiting. Je kunt ze gemakkelijk aantrekken en uitdoen, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Of je nu snel de deur uit moet of gewoon wilt genieten van het comfort van slippers, de Salman Napa Grass biedt de perfecte combinatie van gemak en stijl.

Investeer in je comfort en stijl met de Salman Napa Grass slippers van Panama Jack. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte mix van kwaliteit, comfort en stijl.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies