Filters

36 van 171 producten

36 van 171 producten

Pagina

Reef werd in 1984 opgericht door twee broers. De twee Zuid-Amerikaanse broers, Fernando en Santiago Aguerre, zijn ondernemers in hart en nieren. Zij begonnen met het creëren van een hoogwaardige sandaal die hun lifestyle kon bijhouden. Met hun voorliefde voor de surf- en strandcultuur, ontwikkelden zij nu slippers waar menig surfer haar of zijn hart bij ophaalt. De slippers zijn extreem comfortabel en ook zeker mooi voor het oog.

Om de visie van het merk meer onder de man te brengen en daarmee het surferspubliek, zijn de broers ruim 30 jaar geleden verhuisd naar het zuiden van het o zo zonnige Californië. Op deze plek konden zij ook de productie verzorgen van de slippers en het merk beheren. Hiermee werd de grondslag gelegd voor het merk Reef en haar marktleiderspositie in de markt van slippers. Inmiddels ontwerpt het bedrijf al ruim 35 jaar slippers.

De twee broers zijn zo gek op het strand, dat zij hebben beloofd hun bijdrage te leveren aan het behouden en onderhouden van stranden van over de hele wereld. Op deze manier kan iedereen volgens hun motto leven: “beach freely.”


Collecties

Elk seizoen maakt Reef nieuwe ontwerpen voor heren, dames en kinderen. De inspiratie hiervoor wordt door de broers overal uitgehaald. Zo is de Miss Reef collectie, speciaal voor vrouwen, geïnspireerd op de bloedmooie vrouwen van de zonnige standen in Zuid-Amerika. Zo is de collectie van Miss Reef inmiddels een internationaal icoon geworden van de surfer community. Nu, ruim 30 jaar later, is de vrouwencollectie net zo'n onderdeel van het DNA van Reef als de mannencollectie waar het allemaal mee begon.

De levendigheid en innovatie van Reef heeft ervoor gezorgd dat het merk van internationele erkenning geniet. In 2008 rust Reef Redemption op de wil om iets terug te doen voor de gemeenschap. Het merk ademt de 'Just Passing Through' vibe, zoals kenmerkend is voor surfers. De spirituele geest en wanderlust die door de aderen van surfers stroomt, wordt gereflecteerd in elke nieuwe collectie die Reef uitbrengt. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen, waarbij comfort zeker niet uit het oog verloren wordt. In 2017 werden de rubberen slippers naar een ander niveau gebracht. De kwaliteit en het comfort van de slippers werden ultiem verbeterd. Dit alles werd gedaan met de gedachte aan onze planeet. Tijdens de ontwikkeling van de vernieuwde, rubberen slippers werd dan ook rekening gehouden met de natuur van de aarde op een respectvolle manier.

Het merk blijft streven naar het ontwikkelen van veelzijdige en multifunctionele producten voor de reizende, actieve surfer. Maar niet alleen surfers kunnen hun hart ophalen bij de slippers van Reef. De slippers zijn voor iedereen leuk. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een dagje gaat relaxen in het park met vrienden of een dagje door de stad loopt op een zomerse dag, met de slippers van Reef zit je helemaal goed. Door de designs met comfortabele voetbedden, en toch ook modieuze ontwerpen, mag én wil je gezien worden met deze slippers!


Bestel Reef online

Heb je nog geen idee welk paar slippers van Reef bij jou past? Geen probleem. Kijk dan nu eens op deze pagina en ontdek hier jouw favorieten! Heb jij al wel een leuk paar slippers gezien van Reef? Bestel deze dan online in onze webshop. Je wilt natuurlijk niet dat deze snel uitverkocht raken. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt. Als je je item voor 23:00 uur besteld, dan heb je hem zelfs morgen al in huis! Alles om jou zo snel mogelijk te laten genieten van jouw nieuwe mode-item!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies