ASICS

Gel-1090v2 Cream Cream

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Mesh
Materiaal zool Rubber
Merk Asics
Merk kleurnaam Cream Cream
Merk product code 1203A224
Serie Gel
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sneakers? Dan is de Gel-1090v2 van Asics perfect voor jou! Deze lage sneakers zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en bieden een geweldige mix van functionaliteit en fashion.

De Gel-1090v2 is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. De binnenkant van de schoen is voorzien van ademend mesh materiaal, waardoor je voeten koel en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange dagen.

Met een rubberen zool biedt deze sneaker uitstekende grip en stabiliteit op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een intensieve workout doet, de Gel-1090v2 zorgt ervoor dat je altijd stevig op je voeten staat.

Asics, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze sneaker ontworpen met oog voor detail. De kleur Cream Cream geeft een subtiele en elegante uitstraling, terwijl de ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze look.

Met vetersluiting kun je de pasvorm van de Gel-1090v2 naar wens aanpassen. Of je nu een strakke of lossere pasvorm verkiest, deze sneaker biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

De Gel-1090v2 behoort tot de Gel-serie van Asics, wat staat voor geavanceerde dempingstechnologie. Deze sneaker biedt uitstekende schokabsorptie en ondersteuning, waardoor je voeten beschermd blijven, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Ben je klaar om je sneakercollectie uit te breiden met een paar trendy en comfortabele sneakers? Kies dan voor de Gel-1090v2 van Asics en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies