ASICS

Gel-Lyte Iii Og White White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Asics
Merk kleurnaam White White
Merk product code 1201A257
Serie Gel
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de Gel-Lyte Iii Og van Asics de perfecte keuze voor jou. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven.

De Gel-Lyte Iii Og heeft een rubberen zool die zorgt voor optimale grip en duurzaamheid. Of je nu een lange wandeling maakt of een dagje gaat shoppen, deze sneakers bieden de juiste ondersteuning voor je voeten. De ronde neus geeft de schoenen een trendy uitstraling en maakt ze geschikt voor elke gelegenheid.

Asics is een bekend merk in de modewereld en staat garant voor kwaliteit en stijl. De Gel-Lyte Iii Og is verkrijgbaar in de kleur "White White" en heeft de productcode 1201A257. Deze sneakers behoren tot de Gel-serie van Asics, wat betekent dat ze zijn voorzien van geavanceerde gel-dempingstechnologie voor extra comfort.

De Gel-Lyte Iii Og heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm kunt aanpassen aan je eigen wensen. Of je nu een strakke of losse pasvorm verkiest, met deze sneakers kun je altijd de perfecte pasvorm creëren. Combineer ze met je favoriete jeans, rok of jurk en maak elke outfit compleet met een trendy en sportieve touch.

Wacht niet langer en voeg de Gel-Lyte Iii Og van Asics toe aan je sneakercollectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één paar schoenen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies