Calvin Klein

Chunky Cupsole Laceup Mid Lth Wn Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code YW0YW00841
Type sluiting Klittenband, Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stoere en stijlvolle toevoeging aan je schoenencollectie? Dan is de Chunky Cupsole Laceup Mid Lth Wn dé perfecte keuze voor jou. Deze hoge sneakers van Calvin Klein zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een combinatie van comfort en trendy design.

Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt wandelen en bewegen.

Met het merk Calvin Klein weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Deze sneakers zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. De merkproductcode YW0YW00841 geeft aan dat je een authentiek Calvin Klein-item in handen hebt.

Deze Chunky Cupsole Laceup Mid Lth Wn sneakers hebben een klittenbandsluiting en veters, waardoor je ze eenvoudig kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen.

Met de Chunky Cupsole Laceup Mid Lth Wn sneakers van Calvin Klein maak je een fashion statement. Of je ze nu combineert met een casual jeans of een trendy jurk, deze sneakers voegen direct een vleugje stijl toe aan elke outfit. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de allure van Calvin Klein!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies