Clarks Originals

Tormatch Leather Women Natural

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Natural
Merk product code 26164437
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Tormatch Leather Women is een stijlvolle toevoeging aan onze collectie Lage Sneakers voor dames. Met zijn hoogwaardige materialen en trendy ontwerp is deze sneaker een must-have voor elke fashion-forward vrouw.

Gemaakt van echt leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, biedt deze sneaker een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Het leer voelt zacht aan en vormt zich naar de voet, waardoor je de hele dag kunt genieten van een perfecte pasvorm.

De Tormatch Leather Women heeft een crepe zool die zorgt voor uitstekende grip en demping. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een dagje uit gaat, deze sneaker biedt de juiste ondersteuning en comfort voor elke stap die je zet.

Ontworpen door het gerenommeerde merk Clarks Originals, staat deze sneaker garant voor kwaliteit en stijl. De natuurlijke kleur van het merk geeft een tijdloze uitstraling, waardoor je deze sneaker moeiteloos kunt combineren met elke outfit.

Met een vetersluiting en een ronde neus heeft de Tormatch Leather Women een klassiek en veelzijdig design. Of je nu gaat voor een casual look of een meer geklede stijl, deze sneaker past perfect bij elke gelegenheid.

Met de productcode 26164437 is de Tormatch Leather Women gemakkelijk te vinden in onze collectie. Wacht niet langer en voeg deze prachtige sneaker toe aan je schoenencollectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies