Copenhagen Studios

CPH424 Material Mix Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Mesh
Materiaal binnenkant Mesh
Materiaal zool Rubber
Merk COPENHAGEN STUDIOS
Merk kleurnaam Gold colored
Merk product code CPH424
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij je casual outfits? Dan is de CPH424 Material Mix Lage Sneakers van COPENHAGEN STUDIOS precies wat je nodig hebt. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig mesh materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een comfortabele en stabiele grip, zodat je de hele dag door kunt blijven lopen zonder vermoeid te raken.

Met de CPH424 Material Mix Lage Sneakers voeg je een vleugje stijl toe aan je outfit. Het gouden kleurendetail van het merk geeft deze sneakers een luxe uitstraling. De ronde neus en vetersluiting zorgen voor een klassieke en tijdloze look. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze sneakers zijn de perfecte keuze.

De CPH424 Material Mix Lage Sneakers zijn niet alleen modieus, maar ook duurzaam. Het mesh materiaal zorgt voor een goede ventilatie, waardoor je voeten fris blijven, zelfs tijdens warme dagen. Daarnaast is het merk COPENHAGEN STUDIOS bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, dus je kunt erop vertrouwen dat deze sneakers lang meegaan.

Wacht niet langer en voeg de CPH424 Material Mix Lage Sneakers toe aan je schoenencollectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort, stijl en kwaliteit in één paar sneakers. Combineer ze met je favoriete jeans, jurk of rok en creëer moeiteloos een trendy en fashionable look.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies