CYCLEUR de LUXE

Corncob White Bistre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Cycleur de Luxe
Merk kleurnaam White Bistre
Merk product code 231098
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Corncob Lage Sneakers voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Deze sneakers hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip en comfort tijdens het dragen. Het merk achter deze stijlvolle sneakers is Cycleur de Luxe, bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze sneakers is White Bistre, wat een trendy en veelzijdige keuze is. Met de vetersluiting kun je de sneakers gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft deze sneakers een moderne uitstraling die perfect past bij elke casual outfit.

Met de Corncob Lage Sneakers van Cycleur de Luxe ben je verzekerd van comfort en stijl. Het gebruik van hoogwaardig leer zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De rubberen zool biedt grip en demping, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen. De White Bistre kleur is trendy en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Of je nu gaat voor een casual look of iets meer gekleed, deze sneakers passen perfect bij elke gelegenheid.

De Corncob Lage Sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de sneakers kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm, terwijl de ronde neus een moderne touch toevoegt aan het ontwerp. Of je nu een dagje gaat shoppen, een wandeling maakt of gewoon een comfortabele schoen zoekt voor dagelijks gebruik, deze sneakers zijn de perfecte keuze.

Met de Corncob Lage Sneakers van Cycleur de Luxe maak je een fashion statement. De combinatie van hoogwaardig leer, een rubberen zool en het trendy White Bistre kleurenschema maken deze sneakers een must-have voor elke modebewuste dame. Of je ze nu draagt met jeans, een rok of een jurk, deze sneakers voegen direct stijl toe aan elke outfit. Kies voor comfort en stijl met de Corncob Lage Sneakers!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies