Develab

Girls Low Cut Sneaker Laces Yellow Combi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Develab
Merk kleurnaam Yellow Combi
Merk product code 42760
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar trendy en comfortabele sneakers voor meisjes? Dan zijn deze Girls Low Cut Sneaker Laces perfect voor jouw kleine fashionista! Deze sneakers behoren tot de categorie Lage Sneakers en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een duurzame en ademende schoen die de voeten van je kind de hele dag door fris houdt.

Deze sneakers zijn voorzien van een rubberen zool, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook zorgen voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of het nu gaat om rennen, spelen of dansen, je kind kan vol vertrouwen en zonder uitglijden genieten van elke activiteit.

Het merk achter deze geweldige sneakers is Develab, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. Deze specifieke sneaker komt in de kleur Yellow Combi, wat een vrolijke en opvallende toevoeging is aan elke outfit. Met de productcode 42760 weet je zeker dat je de juiste schoen te pakken hebt.

Deze sneakers hebben een handige ritssluiting en veters, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Geen gedoe meer met strikken, maar gewoon snel en eenvoudig klaar om te gaan! De ronde neus geeft de schoen een klassieke en tijdloze uitstraling die perfect past bij elke stijl.

Laat je dochter stralen in deze Girls Low Cut Sneaker Laces van Develab. Bestel ze vandaag nog en geef haar de perfecte combinatie van stijl en comfort!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies