DWRS

California Canvas Black Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk DWRS
Merk kleurnaam Black Beige
Merk product code B9852-09
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de California Canvas van DWRS de perfecte keuze voor jou. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig canvas materiaal. De binnenkant is bekleed met zacht leer, wat zorgt voor een extra luxe gevoel. De rubberen zool biedt optimale grip en duurzaamheid, zodat je deze sneakers dag in dag uit kunt dragen.

De California Canvas sneakers van DWRS zijn uitgevoerd in de trendy kleur Black Beige, wat zorgt voor een moderne en veelzijdige uitstraling. Met de vetersluiting kun je de pasvorm naar wens aanpassen, zodat de sneakers altijd perfect om je voeten zitten. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke en tijdloze look, waardoor ze moeiteloos te combineren zijn met verschillende outfits.

Met de productcode B9852-09 weet je zeker dat je de originele California Canvas sneakers van DWRS in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn niet alleen comfortabel en trendy, maar ook nog eens duurzaam en van hoge kwaliteit.

Wacht niet langer en voeg de California Canvas sneakers van DWRS toe aan je schoenencollectie. Met hun comfortabele pasvorm, stijlvolle design en hoogwaardige materialen zijn ze een must-have voor elke fashion-forward dame. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort rond in de perfecte combinatie van comfort en stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies