Flamingos Life

Retro 90S Sneaker White Yellow Monocolor

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Vegan Kunstleer
Materiaal binnenkant Bamboe textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Flamingos life
Merk kleurnaam White Yellow Monocolor
Merk product code FW21R9
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar coole sneakers die een retro 90s vibe uitstralen? Dan zijn deze Lage Sneakers genaamd Retro 90S Sneaker perfect voor jou! Met hun unieke ontwerp en trendy uitstraling zullen ze zeker de aandacht trekken.

Deze sneakers zijn gemaakt voor volwassenen en zijn vervaardigd van hoogwaardig vegan kunstleer. Dit betekent dat ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook diervriendelijk. Het materiaal aan de binnenkant van de schoen is gemaakt van bamboe textiel, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel tijdens het dragen.

De zool van deze Retro 90S Sneaker is gemaakt van duurzaam rubber, waardoor ze een goede grip bieden op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avondje uit gaat, deze sneakers zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt lopen.

Het merk achter deze geweldige sneakers is Flamingos life. Ze staan bekend om hun trendy en milieuvriendelijke schoenen. De kleur van deze Retro 90S Sneaker is White Yellow Monocolor, wat zorgt voor een frisse en opvallende uitstraling.

Met de vetersluiting kun je de pasvorm van de schoen aanpassen aan je eigen wensen. Of je nu een losse of strakkere pasvorm verkiest, deze sneakers bieden de flexibiliteit die je nodig hebt.

De Retro 90S Sneaker heeft een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu een casual outfit draagt of je stijl naar een hoger niveau wilt tillen, deze sneakers passen perfect bij elke gelegenheid.

De productcode van deze Retro 90S Sneaker is FW21R9. Dit maakt het gemakkelijk om het specifieke model te vinden en te bestellen.

Met de Retro 90S Sneaker van Flamingos life haal je niet alleen een stijlvol paar sneakers in huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Bestel ze vandaag nog en geef je outfit een trendy en retro touch!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies