Gabor

Gabor Comfort Latte

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Gabor
Merk kleurnaam Latte
Merk product code 96.448.90
Serie Gabor Comfort
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele sneakers die er ook nog eens stijlvol uitzien? Dan zijn de Gabor Comfort Lage Sneakers perfect voor jou! Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden de perfecte combinatie van comfort en fashion.

De Gabor Comfort Lage Sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen. Je voeten blijven dus de hele dag fris en comfortabel.

De zool van deze sneakers is gemaakt van thermoplastisch rubber, wat zorgt voor een goede grip en flexibiliteit. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, met deze sneakers loop je altijd comfortabel.

De Gabor Comfort Lage Sneakers zijn onderdeel van de Gabor Comfort serie, wat garant staat voor kwaliteit en comfort. Het merk Gabor staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en dat zie je terug in deze sneakers.

Deze sneakers hebben een ritssluiting en veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een moderne en trendy uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke casual outfit.

De Gabor Comfort Lage Sneakers in de kleur Latte hebben de productcode 96.448.90. Met deze sneakers ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze nu en ervaar zelf het ultieme draagcomfort van Gabor!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies