Filters

29 producten

29 producten

Om de collectie van Shoesme nog verder uit te breiden in unieke designs en betaalbare sneakers, is het merk Go Banana's geboren. De collectie van Go Banana's bestaat uit te gekke creatieve designs en kleurrijke animals prints voor jongens en meisjes met oog voor loopcomfort. Naast te gekke Go Banana's sneakers zijn er ook kleurrijke animal prints verkrijgbaar in flipflops en babyslofjes!

Met Go Banana's ziet je er niet alleen cool uit, met deze schoenen kun je urenlang spelen, rennen en wandelen. Sneakers gecombineerd met kleurrijk canvas, dierenprints en leuke details voor jongens en meisjes. Alle schoenen hebben een uitneembare antibacteriële binnenzool en een stevige rubberen zool voor extra ondersteuning. Met een paar trendy sneakers van Go Banana steelt jouw kind op elke speeltuin de show!


Prints van Go Banana's

Krokodillen
De held van dit ontwerp is de alligator! Deze kleurenprint met drie verschillende kleuren maakt deze sneaker uniek in zijn soort. De 100% rubberen buitenzool heeft een teenbeschermer waardoor het comfortabel en sportief is om op elke speeltuin te spelen. De Alligator is klaar voor elk avontuur!

Apen
Geen speeltuin is te hoog. De Aap klimt en springt van boom tot boom. Met de Aap is er geen angst! De grappige bananenprint maakt deze stijl tot een echte Go Banana sneaker. Laten we naar Monkeytown gaan en veel bananen eten!

Flamingo's
Wist je dat flamingo's 4 tenen hebben? Wees een flamingo, begin te rennen
en vlieg weg! Deze exotische print heeft een combinatie van zebra, leopardo en aardbeien. Zeg hallo tegen deze beauties!

Luipaarden
De Leopardo is supersterk, bekwaam en mysterieus. Ren zo snel als je kunt met deze sneakers en je gaat zo snel dat je het je niet kunt voorstellen!
Durf uniek te zijn en te stralen met deze schoonheden. Laten we los gaan!

Zwanen
Het meest elegante wezen, de prachtige zwaan! Zwanen kunnen mensen herkennen, is dat niet grappig? Schijn als een zwaan, of wees een tijger. Maar het belangrijkste; wees wie je wilt zijn en Let's Go Banana's!

Kaketoe
Mucho smoocho, poco loco! Wie wil er een kus van de kaketoe? Deze gekke vogels hebben zeer kleurrijke persoonlijkheden! Kies dit ontwerp en wees mucho smoocho! Mwoaaaaahhh.

Neushoorns
Pas op voor dit dier, hij is zo krachtig als een tank. De kleurrijke bladeren en kobaltkleurige voorkant geven deze sneaker een unieke combinatie. Wees de piraat van de jungle! De rubberen voorkant beschermt je voeten, je kunt elke ondergrond beklimmen! Als neushoorn begint het avontuur overal!

Haaien
Met deze haaienprint op je sneaker trek jij alle aandacht. De donder en strepen zijn voor ruw spel! De antibacteriële binnenzool houdt de sneaker fris in gebruik en klaar voor elk nieuw avontuur. Wie zit er in team Shark? We zijn klaar om aan te vallen!

Zebra's
Moeilijk om je stijl te kiezen? Wees de zebra. Wist je dat elke streep van de zebra uniek is? Hetzelfde als deze print met drie patronen, croco, stippen en strepen. Speel je graag verstoppertje? Kies je ontwerp en wees uniek!


Bestel Go Banana's online

Heb je leuke schoenen voor kids van Go Banana's op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jouw kleine zo snel mogelijk kan rondrennen op zijn of haar nieuwe schoeisel!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies