HUGO

G29003 Boys Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Hugo
Merk kleurnaam Wit
Merk product code G29003
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere en comfortabele sneakers voor jongens? Dan zijn de G29003 Boys Lage Sneakers van Hugo precies wat je nodig hebt! Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel zitten.

De G29003 Boys Lage Sneakers hebben een rubberen zool die zorgt voor optimale grip en duurzaamheid. Of je nu aan het rennen, springen of spelen bent, deze sneakers kunnen het allemaal aan. De ronde neus geeft de schoenen een trendy uitstraling en zorgt ervoor dat de tenen voldoende ruimte hebben.

Het merk Hugo staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in deze sneakers. De kleur van de schoenen is wit, wat ze gemakkelijk te combineren maakt met verschillende outfits. De productcode van deze sneakers is G29003, dus je kunt er zeker van zijn dat je een authentiek paar in handen hebt.

De G29003 Boys Lage Sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze eenvoudig kunt aanpassen aan de gewenste pasvorm. Of je nu een losse of strakkere pasvorm verkiest, met de veters kun je de sneakers perfect afstellen.

Met de G29003 Boys Lage Sneakers van Hugo ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geef de outfit van je zoon een trendy upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies