HUGO

G29003 Boys Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Hugo
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code G29003
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar stoere en comfortabele sneakers voor jongens? Dan zijn de G29003 Boys Lage Sneakers van Hugo precies wat je nodig hebt! Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor kinderen en gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je kind er eindeloos van kan genieten.

Deze zwarte sneakers van Hugo zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook nog eens super stijlvol. Het merk staat bekend om zijn trendy ontwerpen en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. Met de ronde neus en vetersluiting hebben ze een klassieke uitstraling die perfect past bij elke outfit. Of het nu voor een dag op school is of een casual weekend, deze sneakers maken elke look compleet.

De G29003 Boys Lage Sneakers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij de vetersluiting kunnen ze gemakkelijk worden aangetrokken en stevig worden vastgemaakt. Zo kunnen kinderen vol vertrouwen en comfort de hele dag spelen en rennen. Bovendien zorgt de duurzame rubberen zool ervoor dat ze lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik.

Met het merk Hugo weet je dat je kwaliteit en stijl in handen hebt. De zwarte kleur geeft deze sneakers een tijdloze uitstraling, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Of het nu voor een casual dagje uit is of een speciale gelegenheid, met deze sneakers zit je altijd goed.

Ben je op zoek naar trendy en comfortabele sneakers voor jongens? Kies dan voor de G29003 Boys Lage Sneakers van Hugo. Met hun hoogwaardige materialen, stijlvolle ontwerp en duurzaamheid zijn ze de perfecte keuze voor elke jonge fashionista. Bestel ze nu en laat je kind stralen met deze geweldige sneakers!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies