KEEN

Ridge Flex Waterproof Black Magnet

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Mesh
Materiaal zool Rubber
Merk Keen
Merk kleurnaam Black Magnet
Merk product code K1024916
Serie Ridge
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Ridge Flex Waterproof veterboots van Keen zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze boots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. De binnenkant van de boots is voorzien van mesh materiaal, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. De rubberen zool biedt uitstekende grip en tractie, zelfs op gladde ondergronden.

Met de Ridge Flex Waterproof veterboots ben je verzekerd van een trendy uitstraling. Het merk Keen staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze boots zijn daar geen uitzondering op. De kleur van de boots is Black Magnet, wat zorgt voor een stoere en eigentijdse look. De productcode van deze boots is K1024916, waardoor je altijd het juiste model kunt vinden.

De Ridge Flex Waterproof veterboots hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de boots een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen. Of je nu een lange wandeling maakt of gewoon een dagje op pad gaat, deze boots bieden de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Met de Ridge Flex Waterproof veterboots van Keen ben je klaar voor elke uitdaging. Of je nu de stad verkent of de natuur in trekt, deze boots zullen je niet teleurstellen. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit die Keen te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies