KEEN

Targhee III Waterproof Magnet Atlantic Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Mesh
Materiaal zool Rubber
Merk Keen
Merk kleurnaam Magnet Atlantic Blue
Merk product code K1023038
Serie Targhee
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de Targhee III Waterproof van Keen de perfecte keuze voor dames. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is voorzien van ademend mesh materiaal, waardoor je voeten koel en fris blijven, zelfs tijdens warme dagen.

De Targhee III Waterproof heeft een rubberen zool die zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit, ongeacht het terrein waarop je loopt. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke hike in de natuur, deze sneakers bieden de juiste ondersteuning en bescherming.

Met de vetersluiting kun je de schoenen naar wens strakker of losser maken, zodat ze perfect om je voeten passen. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits.

De Targhee III Waterproof maakt deel uit van de populaire Targhee serie van Keen. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en comfortabele schoenen. De kleur Magnet Atlantic Blue geeft deze sneakers een trendy en opvallende look.

Met de productcode K1023038 weet je zeker dat je de authentieke Targhee III Waterproof van Keen in handen hebt. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze geweldige lage sneakers!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies