Lacoste

Joggeur 2.0 0722 1 Sma Black Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Black Black
Merk product code 743SMA003202H21
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de Joggeur 2.0 0722 1 Sma van Lacoste de perfecte keuze voor heren. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt bewegen. Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

De Joggeur 2.0 0722 1 Sma in de kleur Black Black is een tijdloos ontwerp dat perfect past bij elke outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of je stijl naar een hoger niveau wilt tillen, deze sneakers zijn een must-have voor elke modebewuste man. Het merk Lacoste staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 743SMA003202H21 ben je verzekerd van een authentiek Lacoste-product.

Wacht niet langer en voeg de Joggeur 2.0 0722 1 Sma sneakers toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort, stijl en kwaliteit in één schoen. Met deze sneakers ben je klaar om de wereld te veroveren, waar je ook naartoe gaat.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies