Liu Jo

Maxi Wonder 01 Sneaker Lamb Light Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Lamb Light Gold
Merk product code BA3013PX343S
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle sneaker? Dan is de Maxi Wonder 01 Sneaker van Liu Jo echt iets voor jou! Deze lage sneaker is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Het materiaal aan de binnenkant is zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door kunnen ademen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en demping, zodat je moeiteloos kunt wandelen en rennen.

De Maxi Wonder 01 Sneaker is voorzien van het bekende Liu Jo merklogo, dat subtiel is verwerkt op de schoen. De kleur van het merk is Lamb Light Gold, wat een elegante en trendy uitstraling geeft. Met de bijbehorende productcode BA3013PX343S weet je zeker dat je een authentiek Liu Jo item in handen hebt.

Wat deze sneaker extra bijzonder maakt, is de plateauhak. Dit geeft niet alleen een modieuze twist aan de schoen, maar zorgt ook voor extra comfort en ondersteuning. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoen perfect kunt aanpassen aan jouw voet, zodat deze altijd goed zit.

De Maxi Wonder 01 Sneaker heeft een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu een casual outfit draagt of juist gaat voor een meer geklede look, deze sneaker past bij elke stijl en gelegenheid.

Met de Maxi Wonder 01 Sneaker van Liu Jo haal je een trendy en comfortabele schoen in huis. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf het ultieme draagplezier!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies