Liu Jo

Maxi Wonder 24 Sneaker Light Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Light Gold
Merk product code BA3021EX1350
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Maxi Wonder 24 Sneaker is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze lage sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze sneakers kunt genieten.

Het merk achter deze prachtige sneakers is Liu Jo, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De kleur van de sneakers is Light Gold, wat een trendy en opvallende keuze is. Met de productcode BA3021EX1350 ben je verzekerd van een uniek paar sneakers dat je niet snel ergens anders zult vinden.

De Maxi Wonder 24 Sneaker heeft een plateauhak, wat zorgt voor een extra vleugje stijl en lengte. De vetersluiting maakt het gemakkelijk om de sneakers aan te passen aan jouw perfecte pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke en tijdloze uitstraling.

Met de Maxi Wonder 24 Sneaker ben je klaar om de show te stelen. Deze sneakers combineren moeiteloos stijl en comfort, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze sneakers zullen je outfit compleet maken. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Maxi Wonder 24 Sneaker!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies