Filters

36 van 83 producten

36 van 83 producten

Pagina

Het Italiaanse merk Liu Jo is in 1995 opgericht in Capri door de twee broers Marco en Vannis Marchi. Liu Jo is een sterk merk, speciaal voor de modieuze en moderne vrouw. Het merk is goed vertegenwoordigd in de modebranche met onder andere Liu Jo tassen, accessoires, schoenen, kinderkleding, mannen- en vrouwenkleding en jeans. Met dit sterke portfolio aan merken is Liu Jo een grote speler in de fashion industrie. De tassen en schoenen van Liu Jo zijn altijd van hoge kwaliteit en halen het beste naar voren in elke vrouw. Voor vrouwelijke en sophisticated tassen, schoenen, portemonnees en accessoires met een glamour touch zit je bij Liu Jo helemaal aan het goede adres. De vrouwelijke schoonheid naar voren brengen, dat is de missie van Liu Jo; een creatieve merkfilosofie van Liu Jo.


Missie en visie van Liu Jo

Met deze missie in het achterhoofd zorgt Liu Jo elk seizoen weer voor een zeer verrassende, vrouwelijke en dynamische collectie. Met de tassen, schoenen, portemonnees en accessoires van Liu Jo kan elke vrouw en jongedame een moderne en verleidelijke look creëren voor elke dag van de week. In elke collectie van Liu Jo worden hun kernwaarden van elegantie en kwaliteit verwerkt. Behalve dat de items heel modieus zijn, zijn ze ook nog eens praktisch en kunnen ze zelfs worden gebruikt in een elegante business look voor een dag op kantoor. De mooiste materialen en vrolijkste kleuren worden verwerkt in alle Liu Jo collecties. Behalve tassen biedt Liu Jo een uiteenlopende range van accessoires aan, zoals sieraden, riemen, hoeden, sjaals en handschoenen. Voor Liu Jo zit je bij The Little Green Bag aan het goede adres.


De geschiedenis van het merk

De geschiedenis van Liu Jo begint in Milaan, wat tevens de flagship store is. De Milaan winkel is tevens de plek waar de launch party van het merk voor de Milaan Fashion Week plaatsvindt. Een hoog geëerde gast is Kate Moss, die tegens de spokesperson is van het merk. Met haar iconische look en onbetwistbare prachtige kledingstijl vertegenwoordigd Kate Moss het merk van Liu Jo.


Tassen van Liu Jo

De tassen van Liu Jo hebben alle een eigen identiteit waardoor ze echt uniek zijn. Dit is ook terug te zien in de tassen doordat er met de kleinste details rekening wordt gehouden en de tassen van hoogwaardige materialen vervaardigd zijn. In alle Liu Jo tassen zie je die echte elegante en verfijnde uitstraling terug komen. De tassencollectie van Liu Jo bestaat uit allerlei verschillende tassen, zoals clutches, totes, satchels, Liu Jo crossbody tassen, grab bags, schoudertassen en shoppers. Zo weet je zeker dat er voor ieder wat wils tussen zit. Én voor iedere stijl! Ook een Liu Jo portemonnee is een item dat zeker op jouw verlanglijstje staat. Een portemonnee waar je al je essentials in kwijt kunt.


Schoenen van Liu Jo

De schoenencollectie van Liu Jo bij The Little Green Bag maken jouw outfit! De sneakers beschikken allen over een uniek design en zijn vrolijk door het kleurgebruik en de materialen. Zo heb je de gave Maxi Wonder 24 die grotendeels glitters hebben, maar ook de Maxi Wonder 20 en Hoa 10 die weer een rustigere look hebben. Kies jouw favoriet van Liu Jo! 


Koop je Liu Jo tas online

Heb je een Liu Jo item gevonden die helemaal bij jouw stijl past? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk kan gaan genieten van je nieuwe tas! Wil je de tas liever eerst in het echt zien? Kom dan eens langs in een van onze winkels.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies