Mexx

Fleur White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal binnenzool Polyurethaan
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Mexx
Merk kleurnaam White
Merk product code MXK039903W
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een trendy paar lage sneakers voor dames? Dan is de Fleur van Mexx echt iets voor jou! Deze stijlvolle sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant en op de binnenzool. Hierdoor bieden ze niet alleen een comfortabele pasvorm, maar zijn ze ook nog eens duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

De Fleur heeft een witte kleur die perfect past bij elke outfit. Het merk Mexx staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze sneakers. Met de vetersluiting kun je de schoenen gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

Wat deze sneakers extra speciaal maakt, is de ronde neus. Dit geeft de Fleur een speelse en vrouwelijke uitstraling. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje gaat stappen, met deze sneakers ben je altijd trendy en comfortabel gekleed.

De zool van de Fleur is gemaakt van thermoplastisch rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Hierdoor kun je met vertrouwen elke stap zetten, of het nu op straat of op de dansvloer is. De Mexx productcode voor deze sneakers is MXK039903W.

Wacht niet langer en voeg de Fleur lage sneakers van Mexx toe aan je collectie! Met hun modieuze design, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvorm zijn ze een must-have voor elke fashionista. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort rond in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies