Michael Kors Kids

Baby Leigh Leopard Chain Mesh

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Polyurethaan
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam Leopard Chain Mesh
Merk product code MK100518
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar schattige en trendy schoenen voor je kleintje? Dan is de Baby Leigh Lage Sneaker van Michael Kors Kids perfect voor jouw baby! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor ze duurzaam en comfortabel zijn voor kleine voetjes. De binnenkant is gevoerd met zacht polyester materiaal, wat zorgt voor extra comfort en warmte. De zool is ook gemaakt van polyurethaan, waardoor de schoenen een goede grip bieden tijdens het lopen en spelen.

De Baby Leigh Lage Sneaker heeft een uniek ontwerp met een luipaardprint en een kettinggaaspatroon, waardoor je kleintje er stijlvol uitziet. Het merk Michael Kors Kids staat bekend om zijn trendy en kwalitatieve producten, en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. De kleurnaam van dit specifieke model is Leopard Chain Mesh, wat perfect past bij de wilde en avontuurlijke persoonlijkheid van je baby.

Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus zorgt voor voldoende ruimte voor de kleine teentjes om te bewegen en groeien. Met de Baby Leigh Lage Sneaker kan je baby comfortabel en in stijl de wereld ontdekken!

De productcode van deze schoenen is MK100518. Bestel vandaag nog een paar Baby Leigh Lage Sneakers van Michael Kors Kids en geef je kleintje de perfecte combinatie van comfort en stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies