Michael Kors Kids

Jem Slade Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam Vanilla
Merk product code MK100671
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar trendy en comfortabele lage sneakers voor kinderen? Dan is de Jem Slade van Michael Kors Kids een absolute must-have! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant is gevoerd met zacht polyester, wat zorgt voor een aangename pasvorm. De thermoplastisch rubberen zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor jouw kind de hele dag comfortabel kan rondlopen.

De Jem Slade sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Michael Kors Kids, dat bekend staat om zijn stijlvolle en trendy ontwerpen. De kleur van deze sneakers is Vanilla, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. De productcode van deze sneakers is MK100671, waardoor je altijd gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor de Jem Slade sneakers perfect passen bij elke outfit. Of het nu voor een dagje op school is of een casual weekendje weg, met deze sneakers is jouw kind altijd stijlvol gekleed.

Wacht niet langer en voeg de Jem Slade sneakers toe aan de schoenencollectie van jouw kind. Bestel ze vandaag nog en laat jouw kind stralen met deze trendy en comfortabele lage sneakers van Michael Kors Kids!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies