Michael Kors Kids

Skate Split II Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam Vanilla
Merk product code MK100712
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Skate Split II is een trendy paar hoge sneakers voor dames. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. De binnenkant van de sneakers is gevoerd met zacht polyester materiaal, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen.

De zool van de Skate Split II is gemaakt van thermoplastisch rubber, wat zorgt voor een goede grip en flexibiliteit. Dit maakt deze sneakers perfect voor dagelijks gebruik en verschillende activiteiten. Het merk van deze sneakers is Michael Kors Kids, een bekend en geliefd merk in de modewereld.

De kleur van deze sneakers is Vanilla, een subtiele en veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van de Skate Split II is MK100712, waardoor je deze sneakers gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

De Skate Split II heeft een plateauhak, wat zorgt voor een trendy en stoere uitstraling. De sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De neus van deze sneakers heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze look.

Met de Skate Split II hoge sneakers van Michael Kors Kids ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Deze sneakers zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een trendy en veelzijdig paar schoenen. Bestel ze vandaag nog en geef jouw outfits een fashionable upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies