Michael Kors

Allie Stride Extreme Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 43R3ALFS2P
Serie Allie
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Allie Stride Extreme is een fantastische toevoeging aan onze collectie Lage Sneakers voor dames. Dit paar sneakers is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. De binnenkant is gevoerd met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. Het merk achter deze stijlvolle sneakers is Michael Kors, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en stijl.

De Allie Stride Extreme is uitgevoerd in de kleur zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Het merk kleurnaam "Black" geeft deze sneakers een chique uitstraling die perfect past bij elke outfit. Met de merk product code "43R3ALFS2P" kun je deze sneakers gemakkelijk terugvinden in onze collectie. Deze sneakers behoren tot de Allie serie, die bekend staat om zijn moderne en trendy ontwerpen.

De Allie Stride Extreme heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, deze sneakers zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Met de Allie Stride Extreme ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog je eigen paar en ervaar zelf het verschil dat deze sneakers maken in je dagelijkse outfit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies