Michael Kors

Monique Trainer Pale Gold Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Pale Gold Multi
Merk product code 43S3MQFSCB
Serie Monique
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Monique Trainer is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een trendy uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. De rubberen zool biedt optimale grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. Het merk achter deze prachtige sneakers is Michael Kors, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De kleur van deze sneakers is Pale Gold Multi, wat een chique en veelzijdige uitstraling geeft. De productcode van deze sneakers is 43S3MQFSCB en ze behoren tot de Monique serie van Michael Kors.

Wat deze sneakers echt speciaal maakt, is het plateauhakontwerp. Met deze sneakers krijg je niet alleen een trendy look, maar ook een beetje extra lengte en een vleugje glamour. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen perfect kunt aanpassen aan je voeten, voor een optimale pasvorm en comfort. De ronde neusvorm geeft deze sneakers een klassieke en tijdloze uitstraling, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Monique Trainer is de perfecte keuze. Deze sneakers bieden de ideale combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Voeg een vleugje glamour toe aan je outfit met deze prachtige sneakers van Michael Kors.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies