New Balance

ML574 Nimbus Cloud White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk New Balance
Merk kleurnaam Nimbus Cloud White
Merk product code ML574
Serie 574
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele sneaker? Dan is de ML574 van New Balance perfect voor jou. Deze lage sneaker voor heren is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven.

De ML574 heeft een rubberen zool die zorgt voor optimale grip en duurzaamheid. Of je nu een lange wandeling maakt of een dagje door de stad loopt, deze sneaker biedt de juiste ondersteuning voor je voeten. De ronde neus geeft de schoen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen.

Met zijn merknaam "New Balance" en kleurnaam "Nimbus Cloud White" is de ML574 een echte eyecatcher. De subtiele details en het minimalistische design maken deze sneaker perfect voor elke gelegenheid. Of je hem nu combineert met een casual jeans of een nette chino, je zult er altijd stijlvol uitzien.

De ML574 behoort tot de populaire 574 serie van New Balance. Deze serie staat bekend om zijn comfortabele pasvorm en tijdloze ontwerpen. Met de vetersluiting kun je de schoen eenvoudig aanpassen aan jouw voet, voor een perfecte pasvorm.

Ben jij klaar om je sneakercollectie uit te breiden? Kies dan voor de ML574 van New Balance. Met zijn hoogwaardige materialen, comfortabele pasvorm en stijlvolle design is deze sneaker een must-have voor elke fashion-forward man.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies