New Balance

MS237 Mindful Grey Calm Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk New Balance
Merk kleurnaam Mindful Grey Calm Taupe
Merk product code MS237
Serie 237
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sneakers? Dan is de MS237 Lage Sneakers van New Balance perfect voor jou. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor heren en zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven.

De MS237 sneakers hebben een rubberen zool die zorgt voor optimale grip en duurzaamheid. Of je nu een lange wandeling maakt of een casual dagje uit hebt gepland, deze sneakers bieden de juiste ondersteuning voor je voeten. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen.

Wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is de kleur. De Mindful Grey Calm Taupe kleur van New Balance is een unieke combinatie van grijstinten die zowel rustgevend als trendy is. Of je nu een casual outfit draagt of je stijl naar een hoger niveau wilt tillen, deze sneakers voegen een vleugje stijl toe aan elke look.

De MS237 sneakers zijn voorzien van vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen pasvorm. Of je nu een strakke of losse pasvorm verkiest, deze sneakers bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Met de productcode MS237 en de serieaanduiding 237 weet je zeker dat je een authentiek paar New Balance sneakers in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de MS237 Lage Sneakers van New Balance toe aan je collectie. Geniet van het comfort, de stijl en de kwaliteit die deze sneakers te bieden hebben. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je schoenen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies