Rehab

Craig Nub Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Rehab
Merk kleurnaam Black
Merk product code 2142 653202
Serie Nubuck
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Craig Nub Lage Sneakers voor heren zijn een must-have voor elke moderne man. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel om te dragen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze sneakers kunt genieten.

Deze sneakers zijn van het merk Rehab, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De kleur van deze sneakers is zwart, wat ze een tijdloze en veelzijdige keuze maakt. De productcode van deze sneakers is 2142 653202, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

De Craig Nub Lage Sneakers behoren tot de Nubuck serie, wat betekent dat ze een prachtige nubuck afwerking hebben. Deze afwerking geeft de sneakers een luxe uitstraling en maakt ze perfect voor zowel casual als meer formele gelegenheden.

Deze sneakers hebben een vetersluiting en een ronde neus, waardoor ze gemakkelijk aan te trekken zijn en een comfortabele pasvorm bieden. Of je nu een dagje uit gaat of een avondje uit, met deze sneakers ben je altijd klaar om indruk te maken.

Met de Craig Nub Lage Sneakers voeg je een vleugje stijl toe aan elke outfit. Of je ze nu combineert met jeans, chino's of zelfs een pak, deze sneakers zorgen ervoor dat je er altijd goed uitziet. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar het comfort en de stijl van deze geweldige sneakers!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies