Saucony

Jazz Original Black White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Saucony
Merk kleurnaam Black White
Merk product code S2044
Patroon Effen
Serie Jazz
Stijl Casual
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Jazz Original Lage Sneakers van Saucony zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sneakers zijn gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangename pasvorm en extra comfort. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, waardoor je voeten de hele dag door kunnen ademen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

De Jazz Original sneakers behoren tot de populaire Jazz-serie van Saucony, die bekend staat om zijn tijdloze stijl en casual uitstraling. Met het effen patroon en de ronde neusvorm passen deze sneakers perfect bij elke outfit. De vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm, zodat je de schoenen kunt aanpassen aan jouw comfortniveau.

Met het merk Saucony weet je dat je kwaliteit en vakmanschap krijgt. De Jazz Original sneakers zijn geen uitzondering. Met de kleurnaam "Black White" geven deze sneakers een klassieke en veelzijdige uitstraling. De productcode "S2044" maakt het gemakkelijk om deze sneakers te vinden en te bestellen.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of gewoon op zoek bent naar comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik, de Jazz Original Lage Sneakers van Saucony zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze sneakers te bieden hebben!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies